Zelf heeft u er bijna geen omkijken naar, maar draagt u ondertussen wel uw steentje bij aan duurzame energieopwekking en levert het een forse financiële besparing op! Daar zegt toch niemand ‘nee’ tegen?!

Lutten Levert is een initiatief met als doel het voor iedereen mogelijk te maken om energie op te wekken uit de zon. Niet voor iedereen is het mogelijk om zonnepanelen op het eigen dak te leggen. Een woning met een monumentale status, appartementencomplex… Misschien is het dak niet geschikt voor zonnepanelen door schaduw van grote bomen of omdat het op het noorden ligt. Of u vindt zonnepanelen op eigen dak niet mooi!

Maar ook als u wél zonnepanelen op eigen dak wilt en kunt leggen, is het gegarandeerd gunstiger om te participeren in het zonnepark. Naast dat u profiteert van ons collectieve inkoopvoordeel, wordt u volledig ontzorgd in de installatie, onderhoud en verzekering van de zonnepanelen. U heeft geen onverwachte onderhoudskosten, zoals voor de vervanging van een omvormer. De levensduur van een omvormer is gemiddeld 8 tot 12 jaar en de vervangingskosten kunnen oplopen tot € 1200 wat u dus mooi bespaart!

En u gaat voor zekerheid! Met de postcoderoosregeling heeft u 15 jaar lang zekerheid, terwijl de salderingsregeling voor eigenaren van zonnepanelen vervroegd op de schop gaat.